Termeni & Condiții

1. Termeni si conditii de utilizare

Rina-Fashion.ro este denumirea comerciala a SC Black Conf SRL persoana juridica cu sediul in Bucuresti Strada Aleea Moldovita 4, Sector 4 inregistrata la Registrul Comertului sub numarul Nr.J/40/12005/2016 avand CUI 36516968.

Pentru a utiliza siteul in cele mai bune conditii va rugam sa cititi cu atentie acesti “TERMENI”. Utilizarea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta contractul dintre parti.

Ne rezervam dreptul de a opera modificari de continut, asezare, preturi, produse fara a fi necesara anuntarea in prealabil a clientilor / vizitatorilor despre acestea.

2. Drepturi de autor

Continutul acestui site este proprietatea SC Black Conf SRL.

Black Conf ii ofera utilizatorului acces limitat la siteul www.rina-fashion.ro in interes personal pentru efectuarea de comenzi online sau informare si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica / reproduce partial sau integral siteul, de a copia sau de a exploata siteul in orice alta maniera, decat cu acordul scris al SC Black Conf SRL.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea SC Black Conf SRL sau, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor.

In calitate de Utilizator, dumneavostra sunteti pe deplin acord cu cele mentionate mai sus.

3. Documente contractuale

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic, e-mail) prin care vanzatorul isi deruleaza activitatiile comerciale.

Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efecturea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se va face telefonic sau e-mail.

Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator produsul / produsele comandate prin modalitatea de livrare aleasa de catre Cumparator si cele puse la dispozitie de Vanzator.

4. Comanda

Clientul / Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una din modalitatile oferite de Vanzator.

Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca datele furnizate in procesul de achizitie inclusiv plata sunt corecte, complete si adevarate in momentul plasarii Comenzii.

Prin finalizarea Comenzii Clientul / Cumparatorul este de acord ca Vanzatorul poate sa il contacteze prin orice mijloc disponibil agreat de Vanzator in
orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate exclusiv Cumparatorului, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinda celeilalte daune sau interese in “urmatoarele cazuri”:

— Neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului,a tranzactiei in cazul platii cu cardul online;
— Invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de rina-fashion.ro in cazul platii online;
— Datele furnizate de client/Cumparator,pe site sunt incomplete si/sau incorecte.

5. Modalitati de plata acceptate

Plata poate fi facuta ramburs in momentul livrarii coletului cu produsul / produsele comandate, sau electronic cu cardul prin partenerul nostru [Nume Partener]

6. Livrarea Articolelor / Termenii de livrare

Livrarea produselor pe teritoriul Romaniei se face prin intermediul curierului / Posta Romana (transportul prin curier se face doar in orase, termenul de livrare fiind de 1/2 zile lucratoare, iar prin Posta Romana, sate / comune etc., termenul de livrare fiind de 3/4 zile lucratoare).

Costul transportului prin Curier este de 20 lei, iar prin Posta Romana pretul este de 15 lei.

7. Retur — Formular Retur

Legislatia romana in vigoare prevede:

— Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare:
1. fara penalitati
2. fara invocarea vreunui motiv

— Singurele costuri care le va suporta consumatorul sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. In cazul schimbului de produse, costul transportului va fi suportat de catre Rina-Fashion.ro (doar livrarea, nu si returul, doar la primul schimb).
— Termenul de 14 zile lucratoare prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe din momentul primirii ultimului produs de catre consumator (OUG nr 130/2000).
— Pentru returnarea produselor achizitionate clientii au obligatia pastrarii ambalajului original.
— Consumatorul are obligatia anuntarii in prealabil a oricarui retur prin mijloacele de comunicare puse la dispozitie de Vanzator, e-mail, telefonic vor mai fi specificate si datele de identificare (nume, prenume, data la care sa facut comanda pentru care se doreste returnarea).
— Rina-fashion.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 zile lucratoare de la data primirii returului.
— Suma inapoiata clientului nu include cheltuielile de transport.
— Daca cheltuielile de transport au fost incluse initial in costul produselor, acestea vor fi scazute din suma returnata clientului pe baza chitantei cu costurile expedierii.

Cheltuielile transportului de retur, vor fi suportate de către client.

Primul schimb va fi suportat de noi, acesta regula fiind aplicată doar produselor cu preț întreg.

Contravaloarea produselor returnate, se va efectua in contul bancar, indicat de dumneavoastră, in maxim 5 zile lucrătoare.

8. Garantia articolelor

Magazinul Rina Fashion ofera o garantie de 14 zile calendaristice, conform legislatiei in vigoare. Termenul incepe din momentul in care comanda ajunge la client. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu legislatia in vigoare. Garantia acordata nu afecteaza drepturile conferite prin legea consumatorului si este in conformitate cu prevederile OG nr 21/1992 privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare, si legea nr 449/2003.

Rina-Fashion.ro garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr. 677/2001. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise si semnate ce va fi trimisa prin posta la adresa Rina Fashion.

In cazul în care preţurile sau alte detalii referitoare la produse / promoţii au fost afişate greşit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greşit în baza de date, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul telefonic / e-mail în cel mai scurt timp, despre eroarea aparută, dacă produsul nu s-a livrat încă.

9. Dispute si conflicte

Orice conflict se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti in cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu,iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romanesti.

10. Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii si cumpararea produselor, clientul accepta fara obiectiuni TERMENII SI CONDIITILE din prezentul document, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.