Livrare & Retur

1. Livrare / Termenii de livrare

Livrarea produselor pe teritoriul Romaniei se face prin intermediul curierului / Posta Romana (transportul prin curier se face doar in orase, termenul de livrare fiind de 1/2 zile lucratoare, iar prin Posta Romana, sate / comune etc., termenul de livrare fiind de 3/4 zile lucratoare).

Costul transportului prin Curier este de 20 lei, iar prin Posta Romana pretul este de 15 lei.

2. Retur — Formular Retur

Legislatia romana in vigoare prevede:

— Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare:
1. fara penalitati
2. fara invocarea vreunui motiv

— Singurele costuri care le va suporta consumatorul sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. In cazul schimbului de produse, costul transportului va fi suportat de catre Rina-Fashion.ro (doar livrarea, nu si returul, doar la primul schimb).
— Termenul de 14 zile lucratoare prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe din momentul primirii ultimului produs de catre consumator (OUG nr 130/2000).
— Pentru returnarea produselor achizitionate clientii au obligatia pastrarii ambalajului original.
— Consumatorul are obligatia anuntarii in prealabil a oricarui retur prin mijloacele de comunicare puse la dispozitie de Vanzator, e-mail, telefonic vor mai fi specificate si datele de identificare (nume, prenume, data la care sa facut comanda pentru care se doreste returnarea).
— Rina-fashion.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 zile lucratoare de la data primirii returului.
— Suma inapoiata clientului nu include cheltuielile de transport.
— Daca cheltuielile de transport au fost incluse initial in costul produselor, acestea vor fi scazute din suma returnata clientului pe baza chitantei cu costurile expedierii.

Cheltuielile transportului de retur, vor fi suportate de către client.

Contravaloarea produselor returnate, se va efectua in contul bancar, indicat de dumneavoastră, in maxim 5 zile lucrătoare.