1. Politica de confidentialitate

Rina-fashion.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai,precum si in informarea acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Rina-fashion.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul sau,si poate trimite felicitari,cupoane cadou sau alte mesaje.

Utilizatorii website-ului nu sunt obligati sa furnizeze datele personale, insa acest refuz va conduce la imposibilitatea livrarii comenzilor.

Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site-ul rina-fashion.ro poate opta pentru stergerea acestuia din baza noastra de date.

Conform Legii nr 677/2001, utilizatorul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor,dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si deptul de a se adresa justitiei. Totodata,utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite modificarea sau stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata pe cale telefonica sau posta electronica(e-mail)

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand.

Observatie: Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (ex: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, politie, justitie, securitatee sociala). Prin urmare,aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu. De asemenea orice persoana are dreptul de a se opune in mod gratuit si fara nici o justificare la prelucrarea datelor personale in orice scop.

 

6. Securitatea datelor cu caracter personal

Rina-fashion.ro certifica faptul ca indeplineste cerintele minime de securitate a datelor cu caracter personal.rina-fashion.ro utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatiilor si proceduri de lucru, inclusiv de control si audit pentru protejarea datelor cu caracter personal, colectate conform prevederilor legale in vigoare.

Serverele pe care site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punctul de vedere al securitatii.

Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si atunci si daca este cazul,le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noatre de securitate.

Masurile de securitarte a datelor cu caracter personal sunt stabile astfel incat sa asigure un nivel adecvat de securitate a datelor cu caracter personal.

 

Updating…
  • Niciun produs în coș.